Kariera

O Karieri

"Skupina Kariera je od ustanovitve leta 2005, do danes, postala eno največjih kadrovskih podjetij v Sloveniji"

Strokovnjaki prepoznavamo strokovnjake.

Strokovnjaki na trgu dela

Skupina Kariera je od ustanovitve leta 2005postala eno največjih kadrovskih podjetij v Sloveniji. Letno v Karieri opravimo več kot 10.000 selekcijskih postopkov ter pomagamo do zaposlitve več kot 1000 kandidatom. Sodelujemo z večino največjih slovenskih podjetij in imamo dnevni dostop do baze več kot 150.000 iskalcev zaposlitve. Intenziteta ter obseg delanas uvršča v sam vrh podjetij z vidika vodenja postopkov novih zaposlitev.

Če iščete pravo osebo ali pravo delovno mesto, se najprej posvetujte s Karierinim strokovnjakom.

Sodelovanje s Kariero vam omogoča dostop do najrazličnejših informacij s področja trga dela in zaposlitvenih priložnosti.

Zaposleni v podjetju smo specializirani in usmerjeni vsak v svoje strokovno področje trga dela. Zaradi objektivnega in celostnega pogleda, ki nam ga naše delo omogoča, zelo dobro (pre)poznamo vloge, ljudi, priložnosti in talente. Karierin strokovnjak prepozna, kakšne so zahteve na delovnem mestu in kakšne so želje podjetja. Po drugi strani pa ves čas vzpostavljamo in vzdržujemo stike s široko mrežo nadarjenih ljudi s posameznih področij. Kombinacija poznavanja zahtev in želja podjetij ter znanj in sposobnosti ljudi, je pri kadrovanju zmagovalna.

Kaj nas dela drugačne?

Naše metode dela in tehnike ocenjevanja nam omogočajo, da prepoznamo strokovnjaka za različna področja. Zaradi naših znanj vam lahko pomagamo zadovoljiti vaše individualne kadrovske potrebein sicer za kratkoročno delo ali dolgoročno sodelovanje.

Projektne rešitve

Poiskati znamo usposobljen kader, ki bo vpet v vaš delovni proces neposredno ali na daljavo, da bo vaš zaposlitveni team lahko svež in aktiven ter bo vaš delovni proces deloval nemoteno.. Vsaka rešitev je prilagojena, saj z našimi metodami, postopki ravnanja, spremljanjem in analiziranjem delovnega procesa stremimo k napredku in izboljšavam.