Nadzorovanje tveganj

Zaposleni v Karieri smo specializirani glede na strokovno področje, zato dobro razumemo želje posameznih podjetij in zahteve delovnih mest. Zaradi celostnega razumevanja smo odlični v nadzorovanju tveganj, ki se dotikajo kadrovanja.

Obvladujemo tveganja

Z več kot 1000 novimi zaposlitvami letno in 300 prenehanji delovnih razmerij letno smo strokovnjaki na področju delovnega prava. Večletne izkušnje nam omogočajo hitro prilagajanje vašim potrebam in strokovno vodenje postopkov »in&out«. 

Učinkovitost dela

Izvajamo ukrepe za nadzor bolniških odsotnosti ter obvladujemo tveganja absentizma in neželene fluktuacije. Implementiramo sisteme nagrajevanja in stimuliranja zaposlenih ter izvajamo ankete zadovoljstva in izhodne razgovore.

Lastni sistem zaposlovanja E2e®

Razvili smo sistem zaposlovanja E2e®, ki ob nizkem tveganju omogoča fleksibilno zaposlovanje. Tako vam omogočamo zaposlovanje za naslednje projekte:

 • redna fluktuacija,
 • porodniška odsotnost,
 • povečane potrebe,
 • daljše bolniške odsotnosti,
 • izguba študentskega statusa,
 • projektno/sezonsko delo,
 • testno obdobje – učinkovito spoznavanje novega zaposlenega,
 • iz najema v redno zaposlitev.

Kontaktirajte nas za osebni sestanek!

  Dežurni kadrovik

  Danes z vami na
  Facebook-u
  Neja

  Neja Grošeljrekruter specialist

  Po koreninah športnica po izobrazbi pa politologinja in kadrovica Neja, je z nami začela svojo karierno pot. V prostem času rada kolesari, ima poglobljene pogovore s hišnim ljubljenčkom, za katerega pravi, da ni nikoli tako zgovoren kot njene sodelavke. Njena najljubša hrana je čokoladni sladoled, v pisarni najraje sedi za sejno mizo, kjer se ji porodijo najboljše ideje, njena najpogosteje izrečena beseda pa je 'vrhunsko', kakršni so tudi njeni kandidati.

  2.800

  Zaposlenih

  1.000+

  postopkov zaposlitve letno

  3.800

  testiranj letno

  10.000

  selekcijskih postopkov letno

  850

  vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

  210

  lokacij po Sloveniji in tujini