Delovno mesto združuje strokovno enološko delo, operativno vodenje proizvodnje ter aktivno vključevanje v delo v kleti in vinogradu.
Pozicija je primerna za osebo, ki ji dinamično delo ne predstavlja ovire in ki vidi priložnost v dolgoročnem razvoju avtohtonih sort ter trajnostne proizvodnje.
Izbranemu kandidatu nudimo:
- Zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo,
- popolnoma krit strošek nastanitve,
- službeno vozilo za potrebe dela,
- delo v edinstvenem okolju, neposredno ob morju (bližina plaž, dobra prometna povezanost),
- vključitev v dolgoročen projekt revitalizacije avtohtonih sort,
- možnost strokovnega razvoja ter sodelovanja z zunanjimi svetovalnimi enologi,
- stabilno delovno okolje z jasno vizijo.
Glavne naloge izbranega kandidata bodo:
- Načrtovanje, organizacija in izvajanje kletarskih del,
- enološka priprava proizvodnje ter vodenje kletarske proizvodnje,
- izvajanje primarne predelave grozdja in proizvodnje vina,
- pretakanje, filtracija, pranje in priprava vin,
- dosledno izvajanje uvedenih standardov kakovosti,
- skrb za klet, opremo in stroje (čistoča, urejenost, osnovni servisi),
- organizacija in nadzor del ter aktivno sodelovanje v vinogradu (rez, zelena dela, trgatev),
- vodenje evidenc del v vinogradu in kleti,
- organizacija in koordinacija dela ekip v sezoni povečane proizvodnje,
- implementacija strokovnih odločitev v praksi.
Od kandidatov pričakujemo:
- Najmanj 5 let praktičnih izkušenj na področju enologije in vinske pridelave,
- izobrazbo s področja agronomije / enologije ali ustrezno strokovno usposobljenost z dokazljivimi izkušnjami,
- samostojnost pri delu ter odgovorno odločanje v proizvodnem procesu,
- organizacijske sposobnosti in sposobnost dela z večkulturnimi ekipami,
- pripravljenost na preselitev in dolgoročno delo na otoku Vis,
- znanje angleškega jezika.
Ne spreglej, kaj se skriva spodaj!
Sorodna delovna mesta
Ojoj, žal trenutno v naši bazi ni nobene odprte pozicije s tega področja dela. Poglej seznam vseh delovnih mest.
