Prosto delovno mesto

Zdravnik, specialist medicine dela, prometa in športa m/ž

Бараме доктор, специјалист по трудова и спортска медицина за работа во место Пивка. Работата се одвива во околина која по својата природа е пријатна за живот на

 Во негова близина се наоѓа целата потребна инфраструктура како што се градинки, училишта, маркети и јавни установи. Во непосредна близина се наоѓаат и многу чисти зелени површини за уживање и рекреација.

Izbranemu kandidatu nudimo:

 • Надпросечна плата со додатоци како стимулација
 • Платен годишен одмор
 • Договор за работа на неопределено време
 • Помош за добивање на документи за работа
 • Организирање на сместување
 • Помoш при вклучување на членови на семејство за живот во Словенија
 • Работа во пријатно опкружување и колектив
 • Самостојно водење на амбулантата

Glavne naloge izbranega kandidata bodo:

 • Самостојно водење на амбуланта за трудова и спортска медицина во која ќе се извршуваат следните прегледи:
 • Стандардни лекарски прегледи
 • Преглед на пациенти и нивната документација и издавање на лекарски Уверенија потребни за вработување, возачки дозволи и останати дозволи кои ги бараат при вработување.
 • Докторот специјалист по трудова и спортска медицина во нашата ординација ќе извршува лекарски прегледи во тим, т.е. со една виша медицинска сестра и еден медицински техничар. Се работи само во прва смена.

Od kandidatov pričakujemo:

 • Завршен медицински факултет
 • Неколку години работно искуство
 • Мотивираност и тимска работа
 • За работата е потребно познавање на словенечки јазик. Нудиме помош на изабраните кандидати околу учење и полагање на јазикот.

Oddaj prijavo
Regija/kraj dela

Pivka

Kontakt za več informacij

2.800

Zaposlenih

3.000+

postopkov zaposlitve letno

3.800

testiranj letno

10.000

selekcijskih postopkov letno

850

vodenih prenehanj delovnih razmerij letno

210

lokacij po Sloveniji in tujini